Nabídka pro firmy

Hlavním posláním naší společnosti, je vytvoření podmínek pro pořádání akcí, které pomohou našim zákazníkům k úspěšnému dosažení jejich cílů.

Možností a typů akcí, které je v naší kryté motokárové aréně možné uspořádat je opravdu mnoho.
Proto se vám v následujících bodech pokusíme nabídnout alespoň ty základní …

1. Teambuilding ...

Ne nadarmo se o zaměstnancích říká „nové koště dobře mete“. Ale pracovat mohou dobře jedině společně jako tým. Pokud vašim zaměstnancům umožníte lépe se poznat při závodech na motokárách, budou nejenom lépe pracovat, ale zvýší se významným způsobem též jejich loajalita k vám. Pro vás a vaše zaměstnance nabízíme uspořádání příjemného večera v duchu teambuildingu se závody na motokárách a vyhodnocením těch nejlepších samozřejmě s cateringem v restauraci.

2. Oslava ...

Možná se vaše firma dožila významného výročí, dosáhli jste právě důležitého úspěchu ve svých aktivitách, či jste právě
o vlásek unikly z popravčího špalku finančního úřadu. To všechno jsou eventuality, které se sluší oslavit. 

 

Oslavte je u nás ! Připravíme pro vás odpoledne nebo večer, s jízdami na motokárách ve volnějším stylu (pro zábavu) a příjemnou oslavu s dobrým jídlem a pitím v naší restauraci s kapacitou pře sto míst k sezení …

3. Obchodníci a obchodní zástupci ...

Speciální skupina lidí, bez které se vaše společnost prostě neobejde. A přitom je tak těžké si ty lepší z nich získat a udržet. A není divu. Mají-li vám být co k čemu, musí za vás neustále odvádět tu nejhorší práci. Celé dny se musí dožadovat pozornosti u cizích lidí, kteří o jejich pozornost většinou vůbec nestojí a tvrdit jim, že právě ty
vaše výrobky či služby jsou pro ně ty nejlepší.

A to prostě časem omrzí každého. A nezáleží na tom kolik peněz, služebních telefonů, aut, nebo jiných zdánlivě příjemných věcí za tuhle práci dostanou.
Jediná možnost je, vzbudit v nich pocit rivality vůči jejich kolegům. To je jediná motivace, která je opravdu vybudí k nejvyšším výkonům a dá jim zapomenout na podstatu jejich práce. Nastartujte ve vašich obchodnících a obchodních zástupcích potřebu soutěžit.

Věnujte jim pár hodin u nás a my pro ně připravíme program plný závodní atmosféry, nabitý tvrdým soutěžením a rivalitou. Vítěz navíc obdrží medaile, pohár, vavřínový věnec či jinou trofej a zapíšeme jej do našich listin vítězů.

4. Děkujeme

Co dodat. Není lepšího poděkování vašim největším zákazníkům za jejich peníze a věrnost, než bombastický večer se závoděním na motokárách, rautem, ohňostrojem a jenom vy víte co ještě.

Rozhodně to stojí za tu jistotu, že na příště se k vám jejich přízeň a tedy i peníze znovu dostanou.

Pro takovou příležitost, jsme pro vás schopni připravit prakticky cokoliv. Samozřejmě že hlavním bodem takové akce bude pohár vaší firmy, který získá nejlepší jezdec večera. Ale stranou by neměli zůstat ani ostatní možnosti. Na přípravě takových akcí spolupracujeme s renomovanými kulturními, produkčními a reklamními agenturami jakou jsou například ROMAX Agentura (www.romax.cz), Agentura Kristián (www.kristian.cz) a další.

Součástí akcí mohou být například živá vystoupení umělců, speciální rauty, dorty s logem firmy, ohňostroje, reklamní balóny plněné vzduchem nebo heliem s nápisem z řezané grafiky, hostesky a podobně.

Rádi se s vámi podělíme o naše dlouholeté zkušenosti s pořádáním takových akcí.

5. Cokoliv dalšího

Možností jak využít potenciál naší arény je mnoho. S ježděním na motokárách lze totiž spojit prakticky cokoliv. Od různých prezentací, školení, srazů nejlepších pracovníků, otevření nových provozů, či přímé podpory prodeje nových výrobků a podobně. Je jenom na vás a na vaší fantazii jak s těmito možnostmi naložíte. V každém případě se vám vložené prostředky do těchto akcí rozhodně vrátí.

Domluvte si vaší akci na telefonu 777 311 856, e-mailem nebo prostřednictvím objednávkového formuláře ...